Vår berättelse

GUDINNETEMPLET DALARNA

Vi är några kvinnor i Borlänge som kommer ur olika traditioner - shamanism, häxkonst, prästinnetraditioner och kundaliniyoga. Vi samlades hösten 2018 för att starta upp en Red Tent-cirkel, en cirkel för kvinnor där vi delar med oss av våra erfarenheter och hjälper varandra att helas. Vi har hela tiden haft en längtan efter ett Gudinnetempel, där man kan träffas, meditera och be till den stora Modern - Gudinnan - Moder jord - kravlöst, avslappnande, accepterande, välkomnande!

På våra Gudinnetjänster är ALLA välkomna, oavsett könsidentitet eller sexualitet. Vi bjuder in Gudinnan - den feminina andliga energin - Gudinnan är hon som när oss och bär oss.

December 2019 flyttade vi in i Dalarnas Kundaliniyogacenter - Muskelbyråns lokaler i Hantverksbyn i Borlänge och veckan därpå hölls den första Gudinnetjänsten.  Lugn avslappande atmosfär, meditativ musik och energigivande ceremoni.

I juni 2023 stänger Gudinnetemplet Dalarna templet på Muskelbyrån. Vi kommer att ha evenemang i naturen, på nätet, pop-up tempel i andra lokaler. 

Varmt välkommen!

Gudinnetemplet i Dalarna erbjuder även vägledning - Gudinnans orakel, Tarotkort, läsning i runor, Reiki healing, soundhealing, Kundaliniyoga och mycket mera

Ceremonier - personliga för livets alla skeden eller kollektiva på evenemang


Aktuellt

 Se nyheter på första sidan

GUDINNETEMPLET DALARNA
Alla rättigheter reserverade 2020
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång